Asiakaslähtöistä palvelua yhteistyössä

LuontoRiihi on luontoalan seinätön hyvinvointipalvelu, joka tuottaa luontolähtöisiä palveluja luontoympäristössä. Yhteistyö ja vastuullinen yritystoiminta on LuontoRiihelle tärkeä arvo. Yhteistyökumppanuuksien avulla LuontoRiihi pystyy tuottamaan turvallista ja kestävää palvelua asiakaslähtöisesti. Luontoympäristön lisäksi tarvitaan myös rakennettua ympäristöä laadukkaan palvelun toteuttamiseksi. Kumppanuudet mahdollistavat tämän yhteistyössä LuontoRiihen kanssa.

Yhteistyössä:

Kesäkahvila Lempi:  facebook

Vinter Bed & Breakfast: vinterbnb.fi

Kotikunnaan Alpakat: Kotikunnaan alpakat.fi

TiimiRiihi: TiimiRiihi.fi

Sitran Lab: Luonto osaksi arkea -ohjelma

LuontoRiihi on mukana Luonto osaksi arkea -ohjelmassa, joka on Sitran tukema hanke. Hankkeella halutaan auttaa paikallisia yhteisöjä luonnon kannalta kestävien elämäntapojen edistämisessä.

Luonnon kannalta kestävät elämäntavat avaavat kiinnostavia näkökulmia hyvinvoinnin, terveyden ja koetun turvallisuuden edistämiseen. Viimeisin tutkimustieto tarjoaa myös uusia keinoja käyttäytymiseen vaikuttamiseen ja myönteisten muutosten levittämiseen.

Luonto osaksi arkea -ohjelmassa Askelten Eväät -tiimi tarttuu näihin mahdollisuuksiin yhteistyössä Varsinais-Suomen alueella. Ohjelmaan osallistuvat tiimit kehittävät, kokeilevat ja oppivat yhdessä uusista arjen ratkaisuista ja tavoista levittää niitä paikallisesti.

Ohjelmaan valitut tiimit kokeilevat muun muassa uusia tapoja oppia sekä pohtivat, kuinka voidaan lisätä alueellista elinvoimaa ja vahvistaa paikallisten yhteisöjen roolia lähiluonnon vaalimisessa.

Askelten eväät -tiimissä ovat:

Ammattiopisto Livia
Pyhiinvaellus -Suomi
Linnankorven Retriitti
LuontoRiihi

Tiimi kehittää hyvinvointia tukevia palveluita erityisesti vanhojen pyhiinvaellusreittien varrelle. Reittien kulkijoilla on mahdollisuus yhdistää luonnossa vierailu kulttuurihistoriaan, liikkumiseen ja irtiottoon arjesta. Kokeilun tarkoituksena on elvyttää pyhiinvaelluskulttuuria vastaamaan tämän ajan ihmisten tarpeisiin.

Etkö ole varma, mikä kokonaisuus juuri teille sopii tai haluatko keskustella yksittäisestä koulutuksesta valitun aiheen ympärillä?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sopiva paketti teille.

Lähetä sähköpostia:  jaana@luontoriihi.fi
Soita:                              045 183 8044
Lähetä viestiä:             LinkedInissä
Seuraa:                          Instagramissa @luontoriihi

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.